For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Longitudinal data

Comments

مزایای داده های طولی و پانلی نسبت به داده های سری زمانی و مقطعی چیست ؟ و دلایل استفاده از مدل آمیخته در داده های طولی چیست ؟

اگر اثر متغیر توضیحی بر پاسخ در طول زمان تغییر کند این اطلاعات را نمیتوان در داده های مقطعی متوجه آن شد همچنین در سری زمانی ما معمولا از متغیر توضیحی استفاده نمی کنیم و هدف بیشتر مطالعه‌ی یک متغیر در طول زمان است و عوامل موثر بر آن مطالعه نمی شود ولی داده های طولی در واقع ترکیبی از سری زمانی و رگرسیون است که در آن اثر متغیرها بر پاسخ در طول زمان مطالعه می‍شود مثلا اگر مثال سمینار را بخواهم باز کنم اگر بین جمعیت و وسعت کشورها رگرسیون بزنیم مثلا وسعت کشورها معمولا در طول چند سال اخیر ثابت بوده ولی جمعیت کشورها با توجه به سیاست کشورها،جنگ‌هاو... ممکن است در طول زمان دچار تغییراتی شود که در صورتی که ما رگرسیون بزنیم متوجه این ارتباطات نمی شویم و استفاده از سری زمانی تنها اطلاعاتی راجع به ارتباط جمعیت و وسعت را نمیدهد پس با استفاده از داده‌های طولی هر دو اطلاعات سری و رگرسیون را می‌توان به دست آورد. مدل با اثرات آمیخته شامل اثرات تصادفی و اثرات ثابت است و ممکن است در داده‌های طولی هر دو نوع عامل وجود داشته باشد.

منظور از وابستگی درون گروهی در مدل با اثرهای امیخته چیه؟

اگر برای مدل زدن داده های طولی روی هم بریزیم چه مشکلی لیحاد می شود ؟

برای مدل زدن داده طولی یک آماردان خودش باید بدان از کدام یک از ساختارهای ماتریس واریانس کواریانس استفاده کند یا از اطلاعاتی است که در اختیارش قرار میدهند ؟

چرا از مدل امیخته استفاده شده در داده های طولی؟

چه موقع داده ی طولی ارجحیت دارد؟

Add new comment

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> </br> <br/>
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

تحت نظارت وف ایرانی